Nedeljsko

Januar 23, 2011

Prosta nedelja in veliki plani… že zjutraj mi je bilo jasno, da bo danes en izmed tistih dni, ko se bom cel dan borila s svojo lenobo. Včasih si dejansko želilm dneva, ko se zunaj zbirajo težki deževni oblaki, da se lahko brez slabe vesti skrijem pod kovter in…me ni. :D Ob takih dnevih, kot je bil današnji, pa je to zame skoraj nemogoče. In sem zmagala borbo, lenobo sem pustila doma, ter se odpravila na sonce. Proti Jetrbenku. Prejšnji teden sem se v kratkih rokavih sprehajala po bohinjskih gričih, danes, oblečena kot medved, po gričih v okolici Ljubljane. Od ‘oka’ nekje 15 stopinj C razlike. Ampak je bilo vseeno lepo.

Prekletstvo praznih bateriij v fotoaparatu se še vedno nadaljuje, zato mi je uspelo narediti le 4 fotke, meni najljubša danes…

Vsepovsod ljubezen al kako že pravjo :)

Ljubezenska :)

Ljubezenska :)

Pa še razgled z vrha

Razgled

Razgled

Pravljica

Pravljica

In greš...

In greš...

  • Share/Bookmark

En odgovor na temo “Nedeljsko”

  1. Katja dne Januar 24, 2011 ob 09:52

    Tudi če je bilo baterije samo za 4 slike (tudi fotoaparat je verjetno ugotovil, da ga zebe ;) ), je izbor motivov ravno pravšnji, da zajame (zdaleč ne vse, kar je bilo lepega, ampak… če bi delala obnovo, bi s temi lahko povedala bistvo) “the toppest four” ;) Je bil pa včeraj res “a day to remember”… tudi mi smo, sicer še malenkost bolj od zgoraj, občudovali fantastične razglede in modro nebo… In… všeč mi je ta prva fotka ;)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime

e-pošta

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !